Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Een keratine behandeling Hoorn

Voor een behandeling met keratine in Hoorn en omstreken ben je bij KeratineHaarproducten aan het juiste adres. We heten je van harte welkom in onze salon. Ook kun je in onze shop allerlei producten aanschaffen. Zeker wanneer je last hebt van droog en futloos haar, is een behandeling met keratine een aanrader. Je haar zal er aanzienlijk van opknappen. Probeer na de behandeling wel extra voorzichtig met je haar om te gaan. Wacht bijvoorbeeld even een paar weekjes met het kleuren van je haar. Ook als je te maken hebt met uitgroei, kun je toch beter even twee weken wachten. Het kleuren van je haar is best intensief. Je haar droogt uit en soms vinden er ook beschadigingen plaats. Dit is uiteraard nadelig voor de positieve gevolgen van de keratine behandeling.

Tips bij je haar met keratine behandelen Hoorn

Na de keratine behandeling Hoorn zul je ontzettend blij zijn met het resultaat. Je haar knapt er zichtbaar van op. En als je haar goed zit, voel je je vaak meteen al een stuk gelukkiger. Probeer zo lang mogelijk te profiteren van de behandeling, want het effect is niet blijvend. Je kunt zelf echter veel doen om er lang profijt van te hebben. Neem bijvoorbeeld een goede shampoo. Ook zwemmen is vrij nadelig voor de keratine die is aangebracht in je haar.

Zwemmen en een behandeling met keratine in Hoorn en omgeving

Je liet je haar met keratine behandelen in Hoorn en omstreken? Vraag je jezelf af of je nu weer mag gaan zwemmen? Door zeezout en door chloor verdwijnen de natuurlijke oliën uit je haar. Het wordt daardoor breekbaar en poreus. Ook slijt de keratine sneller uit je haar. Hoe kun je nu toch gaan zwemmen? Bescherm je haar. Hoe doe je dat? Maak het allereerst nat met gewoon drinkwater. Daarna breng je een haarmasker aan. Laat dit ongeveer 5 minuten intrekken en spoel het uit je haar. Het gevolg hiervan is dat je haar geen zeewater of chloor opneemt. Ook hydrateer je jouw haar door middel van een masker. Jij wilt een keratine behandeling afspreken? Zoek je naar een keratine behandeling cursus? Wil je haarproducten met keratine bestellen? Bij KeratineHaarproducten ben je dan precies op de goede plek.

Volg ons op instagram

No images found.