Op deze pagina vindt u keratine behandeling voor en na foto’s met uitleg waarom en welke keratine behandeling wij gebruikt hebben voor het getoonde resultaat. Laat u overtuigen, zodat u óf uw klanten het plezier van gezond, glanzend, makkelijker behandelbaar en/of steil haar niet langer hoeven te missen!

Een keratine behandeling is geschikt voor onbehandeld en chemisch behandeld en kroeshaar, zie hieronder aantal voor en na foto’s:

keratine behandeling geblondeerd haar

Deze klant heeft geblondeerd Europees haartype. Het haar is beschadigd omdat het afbreekt en geen elasticiteit meer heeft. We hebben daarom gekozen om het haar te behandelen met de Inoar GHair keratine behandeling (bevat formaldehyde). Deze behandeling herstelt de vochtbalans en bevat de juiste voedingsstoffen voor dit haartype. Na een behandeling met de Inoar GHair keratine behandeling was de conditie van het haar dusdanig verbeterd.

veel gekleurd onhandelbaar en droog haar voor en na

Inoar Moroccan keratine behandeling

Deze klant heeft onhandelbaar en droog haar, door het vele kleuren en highlights. Het haar is droog maar goed van elasticiteit. Omdat de klant graag steil haar wenst hebben we gekozen voor de Inoar Moroccan keratine behandeling (bevat formaldehyde). Voor maximaal resultaat zijn twee behandelingen nodig geweest. Het tweede behandeling is na 4 weken geweest. Dat is ook het resultaat dat u ziet op de foto waarna het haar nog wel droog is geföhnd. 

Droog en beschadigt haar keratine behandeling met krul behoud voor en na

keratine behandeling krullen

Een keratine behandeling krullen is geschikt voor onbehandeld gekruld haar krullend haar. De klant heeft droog en beschadigd haar. Voor de krul behoudt hebben we Inoar Botohair gebruikt. Het haar is gevoed en gehydrateerd met de juiste voeding. Na het uitspoelen hebben we een Inoar divine curl gel gebruikt hierna de een diffuser droog gemaakt.

Aziatisch haar met krullen voor en na

keratine-behandeling-dames

Deze klant heeft Aziatisch haar met een normale dikte en krullen. Het haar is niet geverfd en goed verzorgd waardoor het in een goede conditie verkeerd. We kiezen daarom voor een maximaal straightening effect met de Inoar Moroccan keratine behandeling. Voor het maximale straightening effect hebben we twee behandelingen nodig gehad om de 4 weken.

Keratine behandeling highlights voor en na

Keratine behandeling Europese haartype

Deze klant heeft Europese haartype met highlights. Het haar heeft een normale dikte. Het haar is wel erg breekbaar omdat het te vaak geverfd en geblondeerd is. Om het haar te herstellen kiezen we voor de Inoar Argan Smoothing system keratine behandeling Formaldehyde vrij. Het resultaat dat u ziet op de foto is na één keratine behandeling waarna het haar tevens droog is geföhnd. 

Keratine behandeling gerelaxt haar met uitgroei voor en na

keratine behandeling inoar afro hair

Het haar is zeer droog en breekbaar. We hebben deze klant behandeld met de Inoar Brazilian Afro Keratin behandeling. De uitgroei hebben we 10 keer gesteeld met de stijltang in fijne dunne plukjes. De haar lengte hebben we slecht 3 keer gesteeld met de stijltang omdat het gerelaxed is. Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor gerelaxt haar en zorgt voor herstel en hydratatie van het beschadigde haar.

Keratine behandeling kroes haar met krul behoud voor en na

keratine behandeling kroes haar

Klant heeft zeer droog, dik en kroes haar tevens kan je het haar niet kammen door de dikte.  Hierdoor hebben we voor inoar argan smoothing keratine behandeling gekozen omdat in dit geval de krul wel mag uitzakken. Hiernaast wordt het haar bij deze haartype niet stijl, doordat het haar zo droog en dik is. Na de behandeling is het haar gevoed en gehydrateerd, krul is uitgezakt en je kan het haar met een kam kammen.