Hey, leuk dat je hier bent. Dat waardeer ik enorm!

Als jong meisje was ik gefascineerd door schoonheid van huid en haar en de geneeskrachtige werking van planten, kruiden en etherische oliën op haar en huid. 

Door mijn liefde voor uiterlijke verzorging ben ik op mijn 22ste bij een kappersacademie het kappersvak gaan leren. Op mijn 27ste ben ik gaan ondernemen en mij gaan specialiseren in keratine, proteïne en Japanese thermal straigthening behandelingen. Begin 2012 ben ik begonnen met het verkopen van bekende keratine merken aan professionals (kappers) en consumenten.

Door mijn ervaring en kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan in de haarverzorging, wilde ik mijn eigen producten op de markt brengen. Sinds eind 2019 stel ik daarom zelf mijn eigen producten samen en inmiddels worden deze gebruikt door andere professionals en consumenten die producten van hoge kwaliteit zoeken.

Mijn missie: Ik kies voor veiligheid, gezondheid en kwaliteit, geselecteerde en goedgekeurde grondstoffen om jouw gezondheid te beschermen en je te helpen met het kiezen van de beste producten door:

  • Verzorgingsproducten te laten produceren in Italië omdat zij voldoen aan hoogte kwaliteit eisen.
  • Formaldehyde vrije Brazilian Blowout behandeling keratine en proteïne behandelingen te laten vervaardigen in Brazilië omdat Brazilië het beste kwaliteit en recepten heeft.
  • Gebruik te maken van lucht en waterdichte verpakkingen die oxidatie van ingrediënten en besmetting van de haarmaskers, shampoos en crèmes met bacteriën voorkomen. Een luchtdichte verpakking is niet alleen veiliger, maar maakt ook het toevoegen van kunstmatige en gevaarlijke conserveermiddelen overbodig. 
  • Bij het samenstellen van mijn producten rekening te houden met de kwaliteit van de formule waarbij volledig wordt voldaan aan de strengste Europese regelgeving, met name EG-verordening nr. 1223/09 met betrekking tot de veiligheid van de gezondheid. Om jouw gezondheid te beschermen worden alleen geteste en goedgekeurde ingrediënten gebruikt. 
  • Alleen producten aan te bieden die CPNP-gecertificeerd zijn.
  • Mijn producten te laten maken in een productiewerkplaats die werkt in overeenstemming met Good Cosmetic Manufacturing Practices. 
  • De producten niet op dieren te laten testen. 
  • Ervoor te zorgen dat alle gebruikte grondstoffen voldoen aan de EU REACH-verordening 1907/2006. 
  • Het aanbieden van producten die microbiologisch veilig en vrij van ziekteverwekkers zijn.