Hey, leuk dat je hier bent. Dat waardeer ik enorm!

In 2012 ben ik als zelfstandig ondernemer met het beroep kapster gaan specialiseren in keratine behandelingen. Keratine behandelingen waren in die tijd vrij nieuw voor kappers in Nederland en in de rest van Europa. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij te verdiepen in de professionele keratine producten, behandelingen en merken.

De behandelingen zijn ontstaan in Brazilië in de jaren 80. In Europa werd het pas bekend in 2006 en 2007. In de loop der jaren zijn er tientallen merken op de markt gekomen die keratine behandelingen mogelijk maken. Elk merk heeft zijn eigen soorten en kwaliteiten. Ik ben het vanaf 2012 zelf gaan uitproberen wat ik zelf het fijnste vond en wat het beste en mooiste resultaat opleverde. Deze merken ben ik vervolgens gaan gebruiken voor mijn klanten.

De afgelopen jaren merkte ik dat er ook veel vraag was naar kennis over keratine behandelingen bij professionals. Ik merk namelijk dat er helaas nog steeds weinig bekend is over de specifieke behandelingen. Zodoende ben ik ook voor professionals cursussen gaan geven over keratine producten en behandelingen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot distributeurs in Benelux voor Inoar, Qod en Keratin Complex.

 Missie

Mijn missie is om mijn kennis en ervaring van keratine behandelingen over te brengen op jouw bedrijf. Dit doe ik door de beste internationale keratine behandelingen merken te leveren aan professionals en daarbij mijn eigen expertise eraan toe te voegen.

Inoar
Keratine complex
Qod