Keratine complex

Heb je moeite met keratine merken (keratine behandeling) die ook door de consument gekocht kunnen worden. En dat jouw klant dezelfde keratine behandeling thuis ook gewoon zelf kan uitvoeren?

Wil je exclusief blijven en iets hebben dat alleen door professionals wordt gebruikt?

Dan ben je bij keratine-complex bij het juiste adres. Keratine behandelingen van Keratin Complex worden alleen verkocht aan professionals. Keratin Complex is een merk dat gespecialiseerd is in keratine behandelingen en haar verzorgingsproducten, afkomstig uit de VS. Keratin Complex is uw garantie voor kwaliteit en exclusiviteit voor keratine behandelingen in uw Salon.

Keratin Complex Keratine behandeling

Keratin Complex gepersonaliseerde Blow Out is K-Pure JuiceTM is een krachtige 100% formaldehyde vrije keratine behandeling. een rijk formule van keratine, organische superfoods en zuren, met een straightening effect vanaf 60% tot 100% afhankelijk van de haartype, conditie en kwaliteit van het haar. Hiernaast kan je keratin complex personalized blow out ook voor krul en volume behoud gebruiken (afhankelijk van de wensen van de klant). De resultaten blijven 3 tot 5 maanden goed.

Wat maakt het uniek

  • Exclusieve, Keratine-behandeling van Keratin Complex wordt alleen verkocht aan kapsalons
  • 100% formaldehyde-vrije behandeling
  • Keratin Complex personal blow-out is, het is een product dat u kunt gebruiken voor een maximaal straightening effect vanaf 60% tot 100% effect, maar ook voor krul en volume behoud  (voor klanten die volume willen houden en krullen).