Keratine Merken

Wij zijn Gespecialiseerd en distributeurs in de verkoop van de beste professionele keratine merken in Benelux, het Amerikaans Keratin Complex,  Braziliaanse merk Inoar het Braziliaanse merk QOD.

Keratin Complex, is een merk gespecialiseerd in keratine behandelingen en haarverzorging producten, afkomstig uit Amerika. De keratine behandelingen van keratin complex kunnen enkel gekocht worden door kapsalons. Keratin Complex is de favoriete natuurlijke keratine behandeling van de stylisten voor de zevende jaar op een rij, tevens de Awards Winnaar 2016 en 2017 in Verenigde Staten .  Keratine complex, is u garantie voor kwaliteit en exclusiviteit voor keratine behandelingen.

Inoar is een cosmeticamerk gespecialiseerd in keratine behandelingen en na verzorging producten voor keratine behandelingen, afkomstig uit Brazilië. Inoar keratine behandelingen kunnen zowel door de Thuiskappers en door de professionals gekocht en gebruikt worden. Inoar heeft 5 verschillende keratine behandelingen met en zonder formaldehyde. Het cosmeticamerk ontwikkelt hoogwaardig keratine producten en behandelingen, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën (voor keratine behandelingen) met de juiste verzorgingsproducten

QOD Cosmetica is gevestigd in Porto Alegre; Zuid-Brazilië gespecialiseerd in keratine behandelingen en keratine na verzorging producten. De drie sterke punten van Qod zijn veiligheid, creativiteit en kwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan keratine producten voor professionele en thuiskappers. De behandelingen zijn veilig en 100% vrij van formaldehyde.