Qod

Heb je moeite met keratine behandelingen met formaldehyde?

Wil je veilig werken met het beste kwaliteit en een mooi prijs kunnen aanbieden in de salon?

Dan ben je bij Qod bij het juiste adres. QOD Cosmetica is een gevestigd in Porto Alegre; Zuid-Brazilië gespecialiseerd in keratine behandeling en keratine na verzorging producten. De drie sterke punten van Qod zijn veiligheid, creativiteit en kwaliteit. Het merk biedt een breed scala aan keratine producten voor professionele en thuiskappers. De behandelingen zijn veilig en 100% vrij van formaldehyde.

Qod Keratine behandelingen

  1. QOD GOLD maakt gebruik van 24-karaats gouden nano deeltjes en keratine als een krachtige katalysator voor het proces, het haar wordt gevoed en hersteld met een schitterende glans. QOD Gold is een keratine behandeling met een straightening effect vanaf 60% tot 100%, afhankelijk van het haartype, kwaliteit en conditie van het haar. Tevens kan QOD Gold gebruikt worden voor krulbehoud en volume behoud (voor klanten die de krul en het volume willen behouden).
  2. QOD MAX is meest populaire internationale merk. Qod Max heeft een straightening effect vanaf 60% tot 100%, afhankelijk van het haartype, kwaliteit en conditie van het haar. Het is gebaseerd op biologische Theobroma Cocoa het haar wordt gevoed, hersteld en versterkt.

Wat maakt Qod uniek

  • 100% formaldehyde vrij, keratin-behandelingen van Qod zijn uw garantie voor kwaliteits- en veiligheidsbehandelingen in uw salon.
  • Keratine behandelingen kunnen worden gekocht door salons, maar ook thuis kappers
  • Keratine behandeling met de beste kwaliteit garantie voor een mooie prijs