Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Botox behandeling haar voor futloos, droog of beschadigd haar

Een botox behandeling haar is de manier om futloos, droog of beschadigd haar een oppepper te geven. De botox behandeling bestaat uit een unieke formule die er voor zorgt dat je haar sterker, gezonder en voller wordt. Uiteraard hoef je tijdens de behandeling geen echte prikjes met botox te gebruiken. Wel is één van de geheime ingredienten hyaluronzuur. Het hyaluronzuur herstelt en versterkt de vitaliteit en zorgt er voor dat je haar optimaal gevoed wordt. Andere ingredienten die je in de botox haarbehandeling vindt zijn ceramiden, keratine, collageen en pistache olie.

Botox haar behandeling in de salon of thuis

In onze webshop koop je een botox haar behandeling om in de salon aan te bieden of om thuis te gebruiken. Je vindt in ons assortiment haarbehandelingen van diverse merken zoals Inoar, Qod Max en Alfaparf Milano. Welk merk je het beste kunt kiezen is afhankelijk van jouw haartype en persoonlijke voorkeuren. Neem daarom de tijd om de verschillende opties op je gemak te bekijken. Houd er rekening mee dat je nog meer uit de botox behandeling haalt als je na de behandeling speciale naverzorging gebruikt. Deze shampoos, conditioners en overige producten zorgen er voor dat het effect versterkt wordt.

Botox haar behandeling kopen bij Keratine Haarproducten

Een botox haar behandeling kopen bij Keratine Haarproducten biedt diverse voordelen. Zo vind je bij ons veel acties en kortingen. Bestel je voor €50,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Wij bezorgen bovendien super snel. Voor vragen of meer informatie kun je ons natuurlijk altijd contacteren. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte haarbehandeling en kunnen je adviseren over de overige producten uit onze webshop. Ons team is bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Vergeet ons tot slot niet te volgen op Facebook als je altijd als eerste op de hoogte gehouden wilt worden van onze acties en nieuwtjes!

Volg ons op instagram

No images found.