Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Wat is een Brazilian blowout behandeling?

Een Brazilian blowout behandeling staat ook wel bekend als een keratine behandeling. Keratine staat bekend om haar unieke eigenschappen. Zo zal keratine je haar intens voeden, weer laten stralen en in topconditie brengen. Daarnaast is een blowout behandeling ideaal als jij je haar semi-permanent wilt stijlen. Uiteraard zonder je natuurlijke haarstructuur aan te tasten of je haarvorm te veranderen. Een blowout behandeling is interessant voor professionals om aan te bieden in hun salon. Daarnaast kunnen particulieren de behandeling ondergaan in de salon of thuis –met behulp van de juiste producten- aan de slag.

Braziliaanse blowout behandeling: geschikt voor iedereen

Een Braziliaanse blowout behandeling is geschikt voor iedereen die droog, fijn of futloos haar heeft. De behandeling is volledig veilig en pijnloos. Wel is het soms nodig om de behandelingen een aantal keer te herhalen. Hoe vaak en binnen welke termijn dit nodig is, is afhankelijk van de conditie van je haar. Vergeet daarnaast niet om altijd het haar na te behandelen. Dit doe je met behulp van Brazilian blowout nabehandelingsproducten. Deze producten versterken het effect van de behandeling en zorgen er voor dat het haar extra stralend en gezond wordt.

Brazilian blowout behandeling kopen bij Keratine Haarproducten

Bij Keratine Haarproducten kun je alle Brazilian blowout behandeling kopen die je nodig hebt voor een geweldig resultaat. Wij verkopen onze producten zowel aan professionals als aan particulieren. Neem gerust een kijkje in onze webshop of contacteer ons als je vragen hebt. Wij helpen je graag bij je aankoop. Je bereikt ons via de telefoon, e-mail en het online contactformulier. Als je voor €50,- of meer bestelt, bezorgen we je pakket gratis thuis. Tot slot geniet je bij ons regelmatig van hoge kortingen en leuke acties. Houd onze website en social media dus in de gaten als je geen enkele actie wilt missen.

Volg ons op instagram

No images found.