Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Haar stijlen Almere

Je wilt je haar permanent stijlen in Almere en omgeving? Dan ben je bij KeratineHaarproducten aan het juiste adres. Ben jij ook zo iemand die snel last heeft van droog en pluizig haar? Dat kan echt ontzettend vervelend zijn. Misschien ben je dagelijks lang bezig met stijlen. Die tijd wil je vast en zeker liever voor iets anders gebruiken. Een keratine behandeling is in jouw situatie een uitstekende optie. Op onze site kun je ook handige haarverzorgingsproducten bestellen.

Jouw haar permanent stijlen in Almere en omgeving

Je wilt je haar stijlen in Almere en omstreken? Wij zijn er voor je. Door te kiezen voor een behandeling met keratine wordt je haar glad en zacht. Ook krijgt je haar veel voeding. Hier kun je zeker maandenlang van genieten. Als je zelf je haar op een goede manier behandelt, blijft het nog veel langer mooi. Was je haar niet te vaak, ga niet zwemmen in chloorwater en vermijd in het begin zeewater. Ook is het heel belangrijk om te kiezen voor de juiste shampoo. Ook een goede conditioner is van belang. Natuurlijk geven wij je graag advies. Wij kunnen je precies vertellen welke producten het beste passen bij jouw haar.

Hoe werkt je haar permanent stijlen Almere?

Kom je bij ons in de salon voor je haar permanent stijlen in Almere en omgeving, dan zullen we je haar eerst wassen en drogen. Daarna brengen we de keratine aan. Deze trekt heel diep in je haar. Meestal duurt dit ongeveer een half uur. Dat is ook wel afhankelijk van de dikte van het haar. En je kunt op onze site zien dat we verschillende behandelingen aanbieden. Tenslotte verzegelen we de keratine in je haar. Jouw haar is weer perfect te stijlen. Ga na de behandeling niet meteen je haar wassen. Daar kun je beter even een tijdje mee wachten en het is ook absoluut niet nodig.

Volg ons op instagram

No images found.