Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Keratine behandeling Amersfoort

Voor een behandeling met keratine in Amersfoort en omgeving ben je bij KeratineHaarproducten aan het juiste adres. Vraag je jezelf af waarom je haar zo futloos is? Een tekort aan keratine kan heel goed de oorzaak zijn. Er zijn verschillende redenen aan te wijzen voor dit keratine verlies. En je bent zeker niet de enige die hiermee te maken heeft. Het gebruik van slechte verzorgingsproducten voor je haar kan een rol spelen. Ook de veroudering van het haar zorgt voor een vermindering van keratine. Denk verder nog aan onder meer chemische behandelingen, onnatuurlijk hoge temperaturen door stijlen en föhnen en als laatste nog chloor en zeezout.

Je wilt graag stijl haar? Kies dan voor je haar met keratine behandelen in Amersfoort en omgeving

Als je stijl haar wilt, is een keratine behandeling in Amersfoort en omstreken een uitstekende optie. Als we jouw haar behandelen met keratine, dan vermindert het volume van je haar namelijk. Tot maar liefst 60%. Heb je helemaal genoeg van al je krullen en wil je dolgraag stijl haar? Dan is de oplossing nu heel dichtbij. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een behandeling met chemische straighteners. Het grote nadeel daarvan is echter dat je toch wel je haar beschadigt. Bij een keratine behandeling is dat absoluut niet het geval. Deze is namelijk geheel vrij van formaldehyde.

Behoud van volume en krul met behandeling keratine Amersfoort

Je hebt mooi krullend haar en wilt het met keratine behandelen in Amersfoort en omgeving? Dat is zeker mogelijk. Het volume van je haar wordt tot een maximum van 10% verminderd. De natuurlijke vorm van jouw haar blijft behouden. Heb je prachtig krullend haar, dan blijft dat gewoon zo. Wel zul je merken dat je geen last van pluizen hebt. Heb jij het geluk dat je prachtige slagen in je haar hebt, dan blijft het mooi golven.

Volg ons op instagram

No images found.