Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Een keratine behandeling Hilversum

Als je op zoek bent naar een behandeling met keratine in Hilversum en omgeving, dan ben je bij KeratineHaarproducten op de goede plek. Bij ons vind je professie en ervaring. Ook jouw haar zal enorm opknappen van deze behandeling. Wij geven je altijd een aantal praktische tips na afloop van de behandeling. We vertellen je onder meer welke verzorgingsproducten je het beste kunt gebruiken voor je haar. Er zijn ook een aantal dingen die je echt niet moet doen na een keratine behandeling.

Belangrijke punten bij keratine behandelen Hilversum

Is de keratine behandeling Hilversum afgerond, wacht dan even met het kleuren van je haar. De uitgroei mag je echt pas na 2 weken kleuren. Als je toch absoluut niet kunt wachten, dan is er wel een risico. De kans is namelijk aanwezig dat de keratine in dat geval eerder slijt. Dat is uiteraard erg jammer van de behandeling. Ga in eerste instantie nog niet zwemmen in een zwembad of in de zee. Het chloor dat aanwezig is in het zwembadwater heeft geen positief effect op je haar. Ditzelfde geldt voor het zeezout uit het water van de zee. Ook kraanwater in het buitenland heeft geen goede uitwerking op de kwaliteit van je haar. Als er veel chloor in het kraamwater aanwezig is, dan zal ook daardoor de keratine eerder afnemen.

Je haar niet te vaak wassen na een behandeling met keratine in Hilversum en omgeving

Als je je haar met keratine laat behandelen in Hilversum en omstreken, dan heb je daar het langste plezier van als je je haar niet te vaak wast. Probeer het op hooguit twee keer in de week te houden. Als je dit kunt halveren, dan is het uiteraard nog beter. De keratine behandelingen die wij uitvoeren zijn semipermanent. Dit betekent dat het effect en het resultaat niet blijvend is. Steeds als jij je haar wast, gaat er iets van het keratine weg en wordt het gehalte in je haar iets lager. Zo was je het er dus geleidelijk en heel langzaam uit. Beperk je het aantal wasbeurten, dan blijft je haar vanzelfsprekend langer glanzend en gezond. Bij elke wasbeurt van je haar was je een beetje talg weg. Dit sebum is belangrijk voor de bescherming van je hoofdhuid. Er vindt een natuurlijke verkoeling van je hoofdhuid plaats. Was je haar dus alleen als het noodzakelijk is. Vooral bij personen met een vette hoofdhuid kan dat wel lastig zijn. Gebruik in dat geval een borstel. Door je haar goed te borstelen, kun je het wassen van je haar soms wel twee dagen uitstellen. Als je het haar borstelt, trek je namelijk iets van het talg naar de lengte van je haar. Het voelt daardoor minder vet aan.

Volg ons op instagram

No images found.