Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Keratine behandeling Rotterdam

Zoek je naar een behandeling met keratine in Rotterdam? Dan ben je bij KeratineHaarproducten aan het juiste adres. Wij zijn ervaren en professioneel. Jouw haar kan wel een opknapbeurtje gebruiken? Is het droog en dor? Wil je weer mooi glanzend haar? Wij hebben de juiste oplossing voor je. We zijn er niet alleen voor de behandeling zelf. Graag geven we je ook tips zodat je na afloop van de behandeling weet hoe je je haar het beste kunt verzorgen. Als je deze tips opvolgt, heb je zo lang mogelijk plezier van de keratine behandeling. Sommige dingen kun je beter wel doen, maar er zijn ook zaken die juist niet zo verstandig zijn.

Even niet je haar kleuren als je kiest voor je haar met keratine behandelen in Rotterdam en omgeving

Na de keratine behandeling in Rotterdam wil je vast en zeker zo lang mogelijk genieten van je mooie en gezonde haar. Als je gewend bent om je haar regelmatig te kleuren, dan kun je dit nu beter even uitstellen. Wacht het liefst ongeveer 2 weken. Zou je het toch eerder doen, dan loop je het risico dat de keratine eerder slijt. Het is daarnaast ook beter om de eerste tijd niet in het zwembad of in de zee te gaan zwemmen. Het chloor en het zoute zeewater doen een aanslag op de keratine. Dat zou jammer zijn.

Minder vaak je haar wassen na behandeling met keratine in Rotterdam en omstreken

Als je kiest voor je haar met keratine behandelen in Rotterdam en omgeving, probeer dan daarna je haren minder vaak te wassen. Welke frequentie was voor jou gebruikelijk? Dat is natuurlijk per persoon heel verschillend. Er zijn genoeg mensen die elke dag hun haar wassen. Is jouw haar behandeld met keratine, probeer het dan niet vaker dan twee keer in de week te wassen. Slechts eenmaal in de week is nog beter. Na elke wasbeurt is er namelijk een klein beetje keratine verdwenen. Was je je haar minder vaak, dan profiteer je dus langer van de keratine behandeling. Heb je snel last van vet haar, dan is dit natuurlijk wel een lastige opgave. Gezond en glanzend haar is mooi, maar als het een vette uitstraling heeft, dan ben je nog niet gelukkig. Probeer in dat geval iets vaker te borstelen. Je trekt dan namelijk iets van het talg op je hoofdhuid naar de lengte van je haar. Je zult zien dat dat helpt.

Volg ons op instagram

No images found.