Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Hoe kun je kroeshaar stijlen?

Kroeshaar stijlen kan op verschillende manieren. Zo is het relaxen van het haar een bekende methode. Helaas blijkt in de praktijk dat het resultaat van het relaxen vaak niet optimaal is. Zo is het haar vaak dof na het relaxen, moet de behandeling vaak herhaald worden en worden er zeer agressieve chemicaliën gebruikt tijdens het relaxen. Ben je op zoek naar een beter alternatief? Laat je haar dan semi permanent stijlen door middel van een Brazilian Blowout (keratine behandeling). Een Brazilian blowout is vriendelijk voor je haar en geeft een prachtig, glanzend resultaat. Ook wordt de natuurlijke haarvorm behouden en krijgt beschadigd haar de kans om te herstellen.

Kroeshaar permanent stijlen met een keratine behandeling

Kroeshaar permanent stijlen met een keratine behandeling is populair vanwege het mooie resultaat en het feit dat het haar niet beschadigd. Het resultaat van een keratine behandeling blijft zo’n 3 tot 5 maanden zichtbaar. Wel raden we je aan om na de behandeling je haar te verzorgen met keratine haarproducten. Deze zorgen er voor dat je haar in topconditie blijft en je stijlen haar extra lang in model blijft zitten. Uiteraard koop je de keratine haarproducten in onze webshop. Wil jij thuis of in jouw salon een Brazilian blowout behandeling aanbieden? Ook dan vind je alle musthaves in ons assortiment.

Kroeshaar permanent stijlen kopen bij Keratine Haarproducten

Kroeshaar permanent stijlen kopen bij Keratine Haarproducten kent vele voordelen. Zo bezorgen wij super snel, kun je rekenen op een geweldige service én scherpe prijzen. Zo hebben wij regelmatig leuke acties en hoge kortingen. Houd onze website in de gaten of volg ons op social media als je geen enkel nieuwtje of aanbieding wilt missen. Mocht je vragen hebben over onze keratine producten of het plaatsen van een bestelling, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag. Onze klantenservice is bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier.

Volg ons op instagram

No images found.