Professional? Go to our professional webshop: kerahairproducts.com

Keratinehaarproducten.nl

Geef je haar een oppepper met een proteïne behandeling

Kan jouw haar wel een oppepper gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je last hebt van beschadigd of droog haar? Of omdat je krullen pluizen en je hierdoor veel te veel tijd kwijt bent met het in model brengen van je haar? Een proteïne behandeling kan de oplossing zijn! Tijdens deze behandeling wordt je haar optimaal gevoed en gehydrateerd. Je haar krijgt de kans om te herstellen en zal er aanzienlijk mooier, gladder, voller en gezonder uit zien. Gebruik bij voorkeur bijpassende producten na de behandeling om het effect te versterken. Wij weten zeker dat bad hair days verleden tijd zullen zijn.

Behandeling proteïne voor salons en thuisgebruik

Bij Keratine Haarproducten koop je een behandeling proteïne voor salons of voor thuisgebruik. Zowel voor professioneel als particulieren zijn bij ons dus aan het juiste adres. Eventueel kun je bij ons ook een cursus volgen. Wij leren je de behandeling uit te voeren, hoe je de producten moet gebruiken en hoe je zorgt voor een optimaal resultaat. Dit is ideaal voor (beginnende) haarstylisten en beautyliefhebbers. Neem de tijd om ons aanbod te bekijken en vergeet niet om direct bijpassende nazorg te kopen. Door na de behandeling een proteïne shampoo, conditioner en andere producten te gebruiken krijg je een extra mooi en langdurig resultaat.

Meer weten over de proteïne behandelingen?

Wil je meer weten over de proteïne behandelingen? Lees dan verder op onze website of neem direct contact met ons op. Ons team kan je meer vertellen over de behandelingen en de bijbehorende producten. Je bereikt ons via de e-mail, telefoon of het contactformulier. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je een andere vraag hebt of hulp wilt bij het plaatsen van een bestelling. Heb je een keuze gemaakt? Plaats je bestelling dan direct. Wij bezorgen je pakket super snel én helemaal gratis als je voor minimaal €50,- bestelt. Graag tot ziens bij Keratine Haarproducten!

Volg ons op instagram

No images found.